IMG_0451 De wereld wordt alsmaar chaotischer.
Milieurampen, ziekte, terrorisme….Het voedt allemaal onze collectieve angsten.
Maar er is ook een keerzijde aan de medaille.
Dankzij dit alles komen we als mens dichter bij onszelf en dichter bij mekaar.
We gaan anders denken, we zoeken naar nieuwe , betere manieren van leven.
Volgens spirituele therapeute Romy Spirit wordt het leven op aarde na de chaos mooier dan ooit tevoren.
Deze informatie komt van een hoge lichtenergie die “de groep” genoemd wordt.
Haar workshops zijn gebaseerd op de webinars van Steve en Barbara Rother (www.lightworker.com). Steve channelt ‘de groep’ , dat zijn lichtwezens van een zeer hoge trilling. Zelf is Romy ook sterk verbonden met ‘de groep’. Romy is een trouwe pupil van Steve Rother en geeft alle informatie die Steve van “de groep” doorkrijgt via haar workshops dan weer verder door.
Met haar seminaries hoopt Romy de Vlamingen wakker te maken en een nieuw wereldbeeld aan te reiken.
Wanneer ik zelf als journaliste een dag haar workshop heb gevolgd, merk ik de volgende dagen dat haar spirituele tips me ook daadwerkelijk in het leven verderhelpen.
Ik benoem sinds kort bijvoorbeeld meer de overvloed in mijn leven en merk dat ik hierdoor meer en meer opensta voor overvloed !
Bij Romy leer je duidelijk spiritualiteit in praktijk toepassen.

Wie is deze groep eigenlijk waar jij al die informatie van doorkrijgt ?

De groep is een aparte entiteit van 12 lichtwezens met een zeer hoge trilling.
Ze brengen bijzonder waardevolle informatie voor de mensheid.

Hoe ben jij met hen in contact gekomen ?

Twaalf jaar geleden ging ik zelf naar een seminarie van de Amerikaanse Steve Rother. Steve is de man die de groep in de wereld bekend heeft gemaakt via channeling. Hij brengt hun boodschappen van vrede en liefde wereldwijd. Hij heeft zelfs al voordrachten gebracht voor de Verenigde Naties.
Toen ik de energie van deze lichtwezens voelde, ben ik beginnen huilen van ontroering. Het was een diep thuiskomen in mezelf. Van dat moment af wist ik dat niks in mijn leven nog hetzelfde zou zijn.

Je hebt op dat moment jouw leven ook een hele nieuwe wending gegeven ; op welke manier ?

DSC_4795Ik woonde en werkte toen in Brussel voor een advocatenkantoor. Maar mijn hartsdroom was eigenlijk bij de zee wonen. Ik heb toen van de ene dag op de andere besloten mijn hart te volgen en naar de zee te trekken. Ik heb mijn job opgezegd en ben werkelijk in het onbekende gesprongen.
Ik voelde dat ik een missie had in de wereld ; namelijk de boodschappen van de groep doorgeven.
Ik besloot zelfstandige te worden in de spirituele wereld.
Iedereen verklaarde me op dat moment gek, maar ik kon niet anders dan mijn hart volgen.
Vandaag ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt.
Ik leid een gelukkiger leven. En dat is ook mijn boodschap aan de wereld : “Durf je hart volgen. Durf te kiezen voor wat jij als ziel hier op aarde komt doen.”

De hoofdboodschap van vele spirituele leraren is dat de aarde heftig aan het transformeren is. Dat is ook jouw boodschap. Maar is verandering niet iets van alle tijden ?

Ja , maar nog nooit is de transformatie van de aarde zo heftig geweest. De aarde is compleet aan het vernieuwen. We krijgen een nieuwe aarde klaar voor de bekrachtigde en bewuste mens. Dat is de mens die niet langer zijn kracht weggeeft maar zelf in zijn kracht gaat staan door zijn waarheid te uiten. En de mensheid is dit werkelijk aan den lijven aan het ondervinden. Vandaar dat het voor velen vandaag zo heftig en zwaar is.
We gaan naar een aarde van éénheid. Waar huidskleur, ras , geslacht , godsdienst of cultuur van geen belang meer zijn. We gaan als mens hoe langer hoe meer beseffen dat we één zijn en dat alles met alles en iedereen verbonden is.

Hoe kunnen jouw workshops mensen hierin ondersteunen ?

IMG_0410Ik reik via de boodschappen van de groep mensen een nieuwe manier van bewustzijn aan. Ik geef hen zeer practische tools mee waardoor ze in hun eigen kracht gaan staan en uit hun slachtofferrol stappen. We zijn spirituele wezens in een lichaam. Elke ziel komt naar de aarde om verschillende lessen te leren. Wanneer we dat beginnen door te hebben en ons leven vanuit een hoger perspectief gaan bekijken, wordt alles ook aangenamer en minder zwaar. In mijn workshops leer ik mensen vanuit hun innerlijk licht en kracht een eigen energieveld creëren. Zo kunnen ze overvloed op aarde creëren. De groep zegt dat elk wezen hier op aarde recht heeft op geluk en overvloed. Tijdens mijn workshops activeer ik ook bij de cursisten hun krachtelementen.
Alles wat ik in mijn workshops vertel en doorgeef, heb ik eerst ook doorleefd. Ik ga zelf telkens naar de seminaries volg alle on-line seminars van Steve Rother en laat deze helemaal inwerken. Pas wanneer ik zelf kan zeggen dat ik deze informatie en levenslessen kan hanteren, geef ik ze door aan anderen.

Kunnen mensen die niks ervaring met spiritualiteit hebben ook bij jou terecht ?

Natuurlijk. Voor hen zijn er bijvoorbeeld de workshops rond ”spirituele psychologie” . Daarin vertel ik veel over de dood en het leven en onze taak als ziel hier op aarde.
De volgende maanden zullen er heel wat nieuwe workshops zijn. Want de groep bruist van belangrijke informatie en de wereld is er klaar voor.

DSC_4784