Even voorstellen : Mijn naam is Romy.

           Vele jaren geleden mocht ik ‘thuiskomen’ bij mijn spirituele familie : Steve en Barbara Rother van Lightworker. Hun seminars met The Group boden me inzichten en brachten me op mijn spiritueel pad.

           Ik geef reeds enkele jaren levensles sessies met The Group op mijn schouder en sinds vorig jaar is het ook de bedoeling dat ik steeds meer workshops ga geven gebaseerd op de waardevolle informatie van The Group.
Tijdens een compacte dagworkshop worden inzichten gebracht gecombineerd met meditaties en activaties zodat het steeds een leerrijke dag wordt.

Op zaterdag 14 maart breng ik in Oostende de workshop : Overgangen.
Wil jij weten hoe en wat er met de ziel gebeurt bij de dood en in de hele tijd tussen 2 incarnaties ? Die vraag wordt heel diepgaand behandeld in deze workshop. 
Daarnaast staan we stil bij het geboorteproces en wat dat voor de ziel inhoudt.
Tijdens de incarnatie zelf op Aarde worden belangrijke contracten gesloten op zielsniveau. Die gaan we allemaal even overlopen.
Deze workshop is een verdieping van de workshop  SPIRITUELE PSYCHOLOGIE en richt zich tot iedereen die interesse heeft in de weg van de ziel, meer bepaald ook tot mensen die in de palliatieve sector werken of daar interesse in hebben.  De kennis die The Group in deze workshop deelt , verruimt je horizon.  Het is niet noodzakelijk dat je Spirituele Psychologie reeds volgde.

De basisworkshop Spirituele Psychologie, die ook toegankelijk is voor mensen die hun eerste stappen zetten in de spirituele wereld geef ik in april in Limburg en in Oost-Vlaanderen.  

Info en inschrijven kan via www.romyspirit.be .
Ik hoop jou te mogen verwelkomen op één van mijn volgende workshops.