Loading Events
This event has passed.

Velen van jullie kennen de InnerSpeak helingstechniek die zeer efficiënt werkt om oude patronen en karma stukken voor altijd los te laten door terug te gaan naar de wortel die vaak in een vorig leven ligt. Zelf geef ik al 9 jaar deze individuele sessies.

Wil ook jij deze methode aanleren, dan is nu het ogenblik aangebroken. Je kan er , in eerste instantie bij jezelf, heel veel mee oplossen.

Op zaterdag 14 september 2019  geef ik de verkorte versie van deze InnerSpeak (in het Nederlands) door aan mensen die hier graag zelf mee aan de slag willen. Het is ook interessant voor therapeuten die dit willen integreren in hun werk.

Die dag ligt de focus op de praktische kant, er gaat dus veel geoefend worden.Het is de bedoeling om na één dag de methode in de vingers te hebben en het nodige vertrouwen op te bouwen.

De workshop gaat door in Oostende  van 10-16u30 en kost 150 euro (incl manuel verkorte versie) .

Heb je deze workshop al gevolgd en heb je dus het materiaal, maar wil je die opfrissen of extra oefenen dan kan je de dag volgen aan 90 euro. Gelieve te vermelden wanneer je deze reeds volgde.

Ik hoop jou op deze praktische workshop te mogen ontmoeten.

[contact-form-7 404 "Not Found"]