Loading Events
This event has passed.

Dag lieve mensen,

Op zondag 12 januari 2020  komt Janosh terug naar België meer bepaald naar Antwerpen. Deze kickstart 2020 wil je zeker niet missen !

Was 2019 niet je jaar? Dan is het tijd voor verandering! In 2020 geen afleidingen en omwegen meer. We gaan rechtstreeks op ons doel af om te creëren wat we zo graag willen. Een leven van vrijheid, uitdaging, liefde en puurheid. Janosh nodigt je uit voor de kickstart, oftewel: aftellen tot jouw lancering richting het ware geluk. Doe je mee?

Van discipline naar drive

Niemand staat ‘s ochtends op met het gevoel: ‘Ik ga vandaag eens even lekker onzeker zijn!’ Zo’n gevoel bouwt zich op. Het wordt sterker, elke keer dat je je aanpast, dat je niet krijgt wat je wilt of dat je onzichtbaar bent. Langzaam raak je de spontaniteit kwijt waarmee je normaal gesproken mensen verrast en deuren open trapt. En juist dat vrije, kinderlijke gevoel van ‘Ik ga ‘t doen!’ hebben we nodig om onze problemen te overstijgen.

Tijdens de Kickstart maken we contact met je vuur, je passie en je spontaniteit. We gaan weg bij wat je jezelf hebt opgelegd en zetten de energie om in vastberadenheid. Van moeten naar willen. Van binnen naar buiten. Van discipline naar drive.

Bedenk goed waarom…

De Kickstart is voor iedereen die zijn of haar leven in de juiste versnelling wil zetten. Het is een beleving gericht op het activeren van je pure en meest authentieke Zelf. Wil je meedoen, weet dan dat je niet komt…

…omdat je nieuwsgierig bent.

…omdat je snel rijk en succesvol wilt worden.

…om lekker tot rust te komen.

…om gezellig te borrelen.

…om de kat uit de boom te kijken.

…omdat je een vaag gevoel had dat je erbij moest zijn.

Waarom je wél komt? Je wilt je spark terug; de adrenaline in je bloed; de passie in je hart. Je wil weer spelen, ontdekken, genieten van wat je doet en je grenzen verleggen. Je wil naar buiten brengen wat er in je zit en dingen creëren waar je trots op kunt zijn. Check, check, check? Dan gaan we ervoor!

Wat kun je verwachten? 

Geen verhalen. Geen entertainment. Wél energie! En een aantal nieuwe triggers die Janosh inzet om diep in jezelf naar antwoorden te zoeken. Denk aan de nieuwste activaties Begeleiding & Ontsluieren, die helpten om contact te maken met gidsen en begeleiders die je verder kunnen helpen. En ook een live meditatie en live channeling met de Arcturianen die je laten terugkijken op wat je in 2019 hebt bereikt, om vanuit dat besef door te groeien en de boel eens flink op te schudden in 2020!

Locatie : Benelux Business Center Boomsesteenweg 690 2610 Antwerpen

Parking op de ruime parkings van de Gamma en de Vandenborre

Ingang langs de Boomsesteenweg zelf, grote glazen deuren.

Prijs: 49.00 euro | Early Bird tot 25 december 10% korting, gebruik hiervoor de kortingscode: kickstart2020.

Inschrijven voor deze dag doe je via deze link :

https://www.byjanosh.com/nl/kickstart-antwerpen.html

Graag tot dan !

het Janosh team

Inschrijven