Loading Events
This event has passed.

De Zeven Clans van de E-Familie

De Familie van E (Empowerment/Bekrachtiging) heeft een speciale rol gespeeld in de evolutie van “alles wat er is”. Deze speciale wezens zijn aanwezig in alle gebieden van het universum. Het zijn de specialisten die werden geroepen als een “spel” op een planeet fout dreigde te gaan en eerder dreigde te eindigen dan gepland of zelfs zichzelf zou vernietigen. Deze specialisten zijn in de etherische vorm wezens die je engelen zou noemen.

Het was de E-familie die op het idee kwam een bijzonder spel te spelen zonder voorbestemming. Zo begon de enige planeet van vrije wil. Met de wijsheid van het universum besloot de E-familie tot een verlaging van hun vibratie om een fysieke vorm te kunnen aannemen om zo te kunnen helpen. Ze incarneerden eerst in clans en verspreidden zich vervolgens om als mens te infiltreren zonder zich te herinneren wie ze waren of waar ze vandaan kwamen.

De meesten zijn honderden keren geïncarneerd zonder een idee te hebben hoe belangrijk hun persoonlijke energie is in deze wereld.

Dit zijn de oorspronkelijke Zeven Clans van de E-familie. Sommigen zullen zich aangetrokken voelen tot meer dan een clan wat normaal is na zo veel tijd en evolutie. Toch zal er meestal een dominant kenmerk zijn dat je trots hebt meegedragen in dit leven. Gedurende de drie dagen van dit seminar zullen we iedere clan bespreken met speciale channels om de eigenschappen en sterktes duidelijk te maken. Dit zal veel van je ervaring als mens waarde geven. Met deze inzichten zullen mensen hun passie en richting vinden in het leven. Als je een healer bent zal het je vanuit een ander perspectief laten kijken wat je kunt gebruiken bij cliënten.

Iedere Clan zal een speciale boodschap krijgen van de groep over hun missie hier op aarde. De tijdslijn van de aarde is veranderd en het nieuwe Zielswerk dat je kwam doen is net pas begonnen. Velen van jullie zijn geactiveerd en voelen een roep naar een nieuw doel in het spel.

Healing van de tijdlijn

Dit werk doen we voor het emotionele lichaam en de vele veranderingen die nu plaatsvinden. Deze modaliteit is ontworpen als bewust werk op de tijdlijn. Healing en balanceren van het verleden gebeurt door negatieve sporen uit het verleden te verplaatsen naar het heden om geheeld te worden en vervolgens wordt alles verlegd naar een veilige plaats in de tijd.

Ook zullen we onderzoeken hoe we dingen op de toekomstige tijdlijn kunnen plaatsen.
De groep zal “Spiral Time” introduceren en zij zal ons laten zien hoe we veel meer bewuste vermogens hebben dan we denken.

Op dag 2 zullen we verder ingaan op het begrijpen hoe ons brein werkt, ons geheugen, verleden, heden, toekomst en spiraal tijd. Deze modaliteit is ontwikkeld uit de originele Inverse Wave Therapy. Deze ging alleen over het helen van het verleden. Nu is er veel meer relevante informatie beschikbaar voor het healen in de nieuwe energie.

De Overgang (Transition)

De groep heeft het al vaker gehad over de veranderingen die we allemaal zullen meemaken terwijl we de stap voorwaarts maken in de evolutie. Ze zeggen dat er velen zullen kiezen om niet door te gaan. Er zullen mensen zijn die zullen helpen met hun overgang. De meesten studeren hier niet voor noch zullen zij dit als een roeping zien. De meeste van deze mensen zullen plotseling situaties ervaren waarin zij iemand (of velen) helpen met overgaan. De groep herinnert ons eraan geen oordeel te hebben en vooral niet te denken dat de ene keuze beter is dan de andere. Ieder is hier op zijn eigen pad en ieder zal op een goed moment naar Huis gaan. Hoe zal dat eruit zien?

De groep spreekt ook van een samenkomst van speciale zielen die zich geroepen voelen naar Huis te gaan. Deze speciale bijeenkomst zal aan de andere kant van de sluier werken om ons te verbinden met de nieuwe realiteit hier op aarde. Als resultaat zullen velen kiezen deze aarde te verlaten, vooral gedurende de komende 10 jaar. We kunnen hen die naar Huis geroepen worden heel goed helpen. De transitie naar Huis is heel belangrijk en laat zien hoeveel energie het kost en hoe moeilijk het is voor een ziel om zich aan te passen hier op aarde. In dit deel van het seminar zullen we de belangrijke aspecten behandelen van een ziel in transitie.

De groep laat ons zien dat onze samenleving de dood niet eert. Er wordt een zweem van geheim en mysterie overheen gelegd. Dit geloof maakt het moeilijk voor zielen om te acclimatiseren. De groep zal ons laten zien hoe gemakkelijk het is om te assisteren in dit mooie proces. Als iemand je binnenlaat zal je het geluk hebben het wonder van hun transitie mee te mogen ervaren. Dit is gebaseerd op de originele Transition Teams training, nieuwe informatie zal worden gegeven over hoe te werken in de nieuwe energieën van zowel de mensheid als de planeet aarde.

Velen voelen de chaos van de wereld, vooral de mensen die empathisch zijn. Deze nieuwe training geeft je persoonlijke informatie over je Clan en je missie. Je zal mensen ontmoeten in een veilige omgeving die zo denken als jij. Je zal antwoorden ontvangen op vragen als: “Waarom voelt het alsof mijn leven stilstaat?” “Ik voel dat ik iets anders zou moeten doen?”
“Ik voel dat ik wordt geroepen om te verhuizen, mijn relatie te veranderen ..” en nog meer.

De groep duwt iedereen in een vertrouwen over wat er op ons afkomt en geeft ons een duidelijker perspectief over de toekomst, wat onze missie is en traint ons door ons eraan te her-inneren wie we zijn, om wakker te worden uit de droom, net nu de evolutie van de mensheid en de aarde veranderen. Jullie zijn de voorlopers van het spel, met speciale talenten die nu worden geactiveerd en aan het werk worden gezet.

Na dit intensieve 3 daags seminar krijg je een certificaat als Master Healer.
Dit laat zien dat je ingewijd bent in de wetenschap van Tijdlijn Healing, Transitie Werk in de nieuwe energieën van de aarde en dat je de toekomst begrijpt waarin we assisteren en van dienst zijn in healing en bekrachtiging van anderen.

Registratie Details

Dag 1  Registratie start om  9:00 uur – Seminar begint om 10:00 uur

Dag 2 & 3  Seminar begint om  9:30 uur.

Elke dag zal de lunch plaatsvinden tussen 12:30 – 14:00 uur.

Elke dag zal eindigen tussen 17.00 en 17.30 uur.

Elke dag zullen we Photonix Code Activaties doen.

Photonix Code Activaties zijn presentaties op een groot scherm. De meeste zijn 2 tot 5 minuten en zullen flitsende lichten laten zien die deze codes bevatten. Deze worden gebruikt om nieuwe ritmes en patronen te introduceren aan het brein zodat mensen zich makkelijker aanpassen aan de hogere frequenties van het nieuwe spel. We hebben online al verschillende van deze activaties laten zien, maar deze worden nu vertoond op een groot scherm. Ook zullen we verschillende andere Journey Activations ondergaan gedurende deze drie dagen.

 

3 daags seminar 6-7-8 okt 2019 in Hotel Thermae Palace te Oostende

Prijs 649 euro (incl 21 % BTW, breaks en broodjeslunch)

Dit is zonder overnachting in het hotel noch diner.

Wie inschrijft , krijgt een bevestigingsmail met daarin de link voor de boeking van het Espavo arrangement in het hotel

 

Schrijf je hier in