Loading Events
This event has passed.

OSMOSE BELEVING – OOSTENDE 27 april 2019

Mens en ziel: soms lijken het tegenpolen. Wat we willen aan de binnenkant staat soms haaks op wat we laten zien aan de buitenkant. Het zijn twee verschillende werelden – ego versus roeping – die soms behoorlijk kunnen botsen. Hoe breng je de twee met elkaar in verbinding? Dit is het proces wat zal worden opgestart tijdens deze nieuwe, ‘activerende’ beleving van Janosh, waarin we overstappen van dualiteit naar osmose.

 

De frequentie van Osmose

Iedereen herkent wel de momenten waarop gevoel en verstand met elkaar in strijd zijn. In het hart voel je dat je linksaf moet, maar je hoofd vertelt je dat het beter is om naar rechts te gaan. Het gevolg is dat je bevestiging buiten jezelf gaat zoeken. Je zoekt, je leest, je vraagt anderen om advies. Innerlijk weeg je voors en tegens tegen elkaar af. Maar toch kan niets écht de doorslag geven, waardoor je in dualiteit blijft zitten.

Wanneer hoofd en hart samenkomen, ontstaat er helderheid. Emoties mengen zich met realisme en andersom. Dit is wat de frequentie van osmose activeert: ons vermogen om de innerlijke wereld en buitenwereld met elkaar te verenigen.

In fases de dualiteit voorbij

De activaties van Janosh – deze zijn gebaseerd op Heilige Geometrie en Sound Healing – zijn helend, inspirerend en brengen onbewuste processen in versnelling. Dit kan te maken hebben met je gedrag veranderen, blokkades opheffen, iets moeten verwerken of ruimte geven aan gedachten of gevoelens die je in de weg zitten.

De activaties in deze beleving brengen ons voorbij de dualiteit, wat betekent: uit de wachtkamer komen en doen waar we hier voor gekomen zijn! We overstijgen de twijfels die ons in de wachtkamer hebben gezet, zodat we vanaf nu met een overtuigende ‘yes’ in actie komen. Janosh deelt zijn visie op hoe je angsten en twijfels te overstijgen, niet enkel door erover te vertellen, maar vooral door het je (via beeld en muziek) te laten beleven.

Plaats
Kinepolis – Kon. Astridlaan 12 – 8400 Oostende

Prijs: € 29,50

INSCHRIJVEN