ENERGETISCH FIT | Live in Antwerpen

//ENERGETISCH FIT | Live in Antwerpen
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Energetisch Fit Live, wat houdt dat in? Heel simpel gezegd: weer lekker in je vel gaan zitten. Voelen dat je weer zin hebt in nieuwe dingen. Je wordt weer meer energiek, scherp en gemotiveerd om te groeien. Je wilt weer het maximale uit je dag halen en het overgrote deel van je gedachten zijn dan positief geladen.

Terwijl je je inspant, laadt je jezelf ook weer op. Zie het als je telefoon gebruiken terwijl die op stroom zit. Je wordt nooit echt moe. Er is een constante doorstroom van energie en inspiratie. Net of je met een slangetje bent aangesloten op een groot vat met superdrank.

Stel jezelf eens de volgende vragen…

  1. Heb ik behoefte aan méér energie?
  2. Ben ik bereid om voorbij mijn tijdelijke probleem te kijken?
  3. Geloof ik dat ik zélf de oplossing ben?

Als je op alledrie de vragen ‘ja’ hebt geantwoord, is deze reset iets voor jou. Weet echter dat ik je geen kant-en-klare oplossingen aanreik. Ik geef je de grote lijnen. De ‘big picture’. Wat je hier vervolgens mee doet, is aan jou.

De interactie bestaat uit ademhaling, meditatie en activaties. We gaan onze aura’s opschonen en onze energie weer resetten om herboren vanuit onze eigen authentieke kern het jaar te beginnen. Daarnaast gaan we werken aan een beschermlaag om negatieve energieën geen invloed meer ons te laten krijgen. Verder geeft Janosh tips hoe dit gaande te houden.

Energetisch Fit Live is jouw Kickstart voor 2019…

Wanneer en waar…

Zon. 20 januari – Benelux Businesscenter Boomsesteenweg 690 2610 Wilrijk Antwerpen

Prijs: € 49,00

Inschrijven